Dialysmottagningen, Medicinkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Medicinkliniken har ca 450 medarbetare. Medicinkliniken är indelad i 3 sektioner som erbjuder ett brett utbud inom de invärtes medicinska specialiteterna.
Dialysmottagningen är en poliklinisk verksamhet för kroniskt njursjuka patienter som är i behov av hemodialys. Vi strävar hela tiden för att utveckla och förbättra dialysvården med individuellt anpassad vård där flexibilitet, helhetssyn och samarbetsförmåga är en förutsättning.
Dialysmottagningen har verksamhet i såväl Borås som Skene samt en självdialysenhet på Solhem. Verksamheten bedrivs under dag/kväll, veckans alla dagar. Dialyspatienterna kommer för behandling minst 3 ggr/vecka vilket leder till mycket nära patientrelationer.Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete och söker dig som är undersköterska, har dokumenterad kompetens inom njursjukvård och PD. Du har också några års erfarenhet av avdelningsarbete på en njurmedicinsk enhet.
Bredvidgången är ca 4 veckor, därefter arbetar du självständigt men i team med erfaren personal. Du bör vara positiv, flexibel, ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Verksamheten bedrivs under dag och kväll, veckans alla dagar. Tjänstgöring i Skene förekommer också i varierande grad. Vi är ett glatt och positivt gäng. Vill du veta mer så kom gärna på studiebesök en förmiddag.

Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan!

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/262
Kontakt
  • Lena Wetterlund, vårdenhetschef, 033- 616 32 43
Facklig företrädare
  • Mona Nordqvist, Kommunal, 033-616 20 34
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin