Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Avdelning 90 och 91

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu dig som vill arbeta på en fartfylld avdelning, där hög kompetens präglar verksamheten.

Avdelning 90 och 91 är en del av akutflödet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, där de flesta patienter kommer direkt från akutmottagningen. Vi tar emot patienter med akuta tillstånd som exempelvis bröstsmärtor, hjärtsvikt, dyspné, infektion och förgiftning. Som medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) tar vi även emot patienter från intensivvårdsavdelningarna inom sjukhuset och vi har också en viktig roll i Sahlgrenska Universitetssjukhusets katastrofberedskap. Våra svårast sjuka patienter vårdas på vår IMA- intermediärvårdsavdelning. Vi har också en intagningsenhet med korta vårdtider. Vi söker nu sjuksköterskor till både dag och natt.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön, samt även en fördubblad Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00. För dig som vill jobba lite mindre kan vi till exempel erbjuda en 78% nattjänst (10 nätter/4 veckor) med en lön som ungefär motsvarar en 100% dag/kväll tjänst. Hör av dig till oss så kommer vi överens om en tjänst som passar dig och dina förutsättningar. Vi söker dig med erfarenhet av akutsjukvård.

Hos oss på avdelning 90 och 91 vill vi skapa värde för patienten genom att ge varje individ så effektiv vård som möjligt och på vår avdelning är ingenting omöjligt. Hos oss skall patienten alltid känna sig välkommen. Vi tycker det är viktigt med flexibilitet, hjälpsamhet och prestigelöshet och hos oss trivs vi som gillar utmaningar och ett högt tempo. Som sjuksköterska hos oss möter du många olika sjukdomstillstånd och lär dig mycket om medicinsk teknik. Vi har hög medicinsk övervakningsnivå och jobbar med ständigt lärande och utveckling.

Vill du vara med i utvecklingen av den framtida vården på MAVA är du välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är du ”spindeln i nätet” och leder arbetet, därför är det viktigt att du är beredd att ta en ledande roll. Arbetet är mycket varierande och innebär även mycket medicinsk teknik, eftersom våra patienter ofta kräver hög grad av övervakning. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter - hos oss känner man sig välkomnad och vi har ett öppet klimat i vår arbetsgrupp. Om du känner att du saknar tillräcklig kunskap kring någon uppgift så lär vi dig gärna.

Vi söker nu sjuksköterskor och vi ser att du som söker gillar när det händer saker och drivs av utmaningar. Du trivs även med att arbeta i team där man på ett prestigelöst sätt hjälper varandra, lär varandra och lyfter varandra - vi tror på att alla hos oss har med sig egna unika kunskaper och egenskaper som är värdefulla.

Hos oss behöver dig som har ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt och du tycker om att samarbeta. Vi är stolta över vår avdelning och vill att du som är sjuksköterska skall vara med och bidra till att vi ger en vård i toppklass.

Förutom att du har sjuksköterskelegitimation så behöver vi dig som har en personlig mognad och är stabil. Du behöver också ha förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Vill du bli vår nästa kollega? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det även tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/231
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Mannischeff, 031-342 83 88
  • Vårdenhetschef, Jan Berglund, 070-082 28 43
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Can Altintasli, 031-342 10 90
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin