Södra Älvsborgs Sjukhus

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
I din befattning som controller för patientsäkerhetsarbetet på SÄS kommer du att medverka i arbetet med framtagande och uppföljning av SÄS patientsäkerhetsplan. Du ska analysera och presentera behov av förbättringsarbete baserat på bland annat avvikelserapportering och kvalitetsregister samt följa upp, samordna och återföra SÄS arbetsresultat till verksamheten för lärande och förbättring.

Som controller för patientsäkerhetsarbetet ingår du i det central patientsäkerhetsteamet som leds av chefsläkaren. Uppdraget för det centrala patientsäkerhetsteamet är att säkerställa, följa upp och utveckla arbetet med patientsäkerhet mot den totala målbilden för SÄS.
Arbetet innebär också ett stöd till verksamheterna i deras ansvar att säkerställa en god vård på lika villkor för patienterna. Till detta kan också tillkomma att vara stöd vid tillexempel lexmaria anmälningar.

Som controller för patientsäkerhet är du är placerad som medarbetare i sjukhusledningens stab och arbetsleds av chefläkare och chefsjuksköterska.

Din profil
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom funktionsområdet. Du ska ha specifik kvalitetsutbildning samt bred erfarenhet av verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvård.  Då arbetet bland annat innebär arbete i projektform ser vi att du tidigare arbetat som projektledare eller på annat sätt kan visa att du besitter projektledarkompetens.

Uppdraget kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga. Som person är du analytisk, strukturerad och har en god förmåga ut uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/225
Kontakt
  • Sara Degerman Carlsson, chefläkare, 033-616 49 08, 0739-316180
Facklig företrädare
  • Peter Geiger, SACO, 033-616 36 28
  • Lena Andersson, Vårdförbundet, 033-616 21 37
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Takaisin avoimiin työpaikkoihin