NU-sjukvården, BUP Öppenvårdsmottagning Trollhättan

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du göra skillnad för barn och ungdomar? Är teamkänsla och flexibilitet något som du prioriterar i ditt arbete? Då kanske du är vår nya psykoterapeut!


BUP Trollhättan
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnet runt avdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt en ätstörningsenhet för barn och ungdomar. Kliniken har idag cirka 150 medarbetare bestående av behandlingsassistenter, fritidspedagoger, läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykoterapeuter, specialpedagoger, teamsekreterare, psykologer, dietister och arbetsterapeuter.

Öppenvården utgör basen i den barnpsykiatriska specialistverksamheten och är första ledet i vårdkedjan med tillhörande slutenvård och mellanvårdsformer. Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa hos barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år tillsammans med deras familjer. Barn och ungdomar med psykisk ohälsa, eller som är i riskzonen för att utveckla psykisk ohälsa, skall upptäckas och erbjudas insatser så tidigt som möjligt. Vi arbetar därför även mycket i samarbete med vårdgrannar som skola, socialtjänst, primärvård, habilitering och barnmedicin.


Vill du bli en av oss?
På vår mottagning i Trollhättan eftersträvar vi en god arbetsmiljö där våra medarbetare kan känna arbetsglädje, trygghet och stöttning i sin vardag. Vi består av ett starkt team som tillsammans arbetat fram vår värdegrund: Vi tror på individens och familjens kraft till förändring, utveckling och ett liv värt att leva. Vi ger hopp, hjälp och färdigheter till barn och ungdomar med psykiatrisk problematik.

Inom personalen värnar vi om varandras hälsa och mående, har högt i tak och nära till skratt. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i team likväl som du är trygg i det självständiga arbetet.

Som psykoterapeut arbetar du i huvudsak med psykoterapeutisk behandling av barn, ungdomar och familjer. Du gör även bedömningar av barn och ungdomars psykiatriska mående, arbetar med stödjande samtal och rådgivning via telefon samt genomför planering och uppföljning enligt gällande föreskrifter. Du har ett nära samarbete med övriga medlemmar i teamet, samt med barnen/ungdomarna och deras familjer.

I arbetet ingår även att samverka med skola, socialtjänst, habilitering, barnmedicin samt andra instanser runt barn och familjer.


Kvalifikationer
Legitimerad psykoterapeut. KBT-inriktning eller Familjeinriktning (systemisk) är meriterande.  

Du har god förmåga att organisera och prioritera. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Övrigt
Tjänsten avser en visstidsanställning till sista december 2019, med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7808
Kontakt
  • Catharina Sundström, enhetschef, tfn. 010-435 18 00
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin