Närhälsan Ekmanska vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi en legitimerad läkare inför ST i allmän medicin!

Om oss

Närhälsan Ekmanska vårdcentral är en väletablerad enhet belägen i en trivsam miljö i stadsdelen Örgryte nära Göteborgs centrum. Vi är ca 25 personer inom olika professioner som arbetar här och har drygt 10 000 listade invånare i olika åldrar. I samma byggnad finns BVC.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att ta tillvara på den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående förbättringsarbeten.

Är du intresserad kan du läsa mer om vår vårdcentral här: http://www.narhalsan.se/ekmanskavardcentral

Om arbetet

Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete, allt från akuta besök till planerad patientmottagning och du kommer redan från början att få ansvar för en patientlista. Du får en erfaren handledare med tid avsatt för handledning en timme/vecka och det är en självklarhet för oss att du har möjlighet till att rådfråga en specialist. Vi har ett flertal tillsvidareanställda specialister inom allmänmedicin som är intresserade och har vana av att ge handledning. Därtill har vi ett flertal ST-läkare och en underläkare. Du kommer även att delta i vårdcentralens och läkargruppens möten.

Om tjänsten övergår till en ST-läkartjänst kommer du att ha avsatt ST-tid för att delta i de seminarier som erbjuds samt till egna studier. Du kommer då ingå i regions program för ST-läkare och lägger upp en individuell studieplan tillsammans med handledare och studierektor, för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST. Du får då hjälp med att strukturera din ST-portfölj via en interaktiv hemsida (ST Forum).

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare inför ST i allmän medicin och som är behörig att verka inom svensk sjukvård samt innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och har ett starkt intresse för allmänmedicin.

Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande

Villkor

Tjänsten är ett vikariat om 6 månader, med möjlighet att få en ST-tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7667
Kontakt
  • Marie Nordström, vårdcentralchef, 0730 - 87 97 00
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2018-12-12
Sista ansökningsdag 2019-01-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin