Närhälsan Strömstad rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Eftersom vår kollega går i pension i april, söker vi dig som vill bli vår nye medarbetare. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team som består av sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi som arbetar här är ett trevligt gäng som värnar om både de vi möter och varandra.

Om du trivs i en flexibel, professionell och utvecklande miljö där service är av yttersta vikt men ingen dag är den andra lik är detta något för dig. Rehabmottagningen är lokaliserad på Strömstad sjukhus och vi är ackrediterade enligt Vårdval Rehab Västra Götaland. Vi kan hjälpa till att ordna en tillfällig bostad för den första tiden.

Om arbetet

Som kanslist är du en mycket viktig tillgång för patienter och medarbetare. Att ge en god service till både patienter och kollegor är en självklar del av arbetet. När du börjar hos oss kommer du få ett personligt anpassat introduktionsprogram där du får den kunskap och information som behövs för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Arbetstiderna är förlagda vardagar under dagtid med flextid. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Receptionstjänst och kassaansvar
  • Personal- och lönehantering för ett trettiotal medarbetare i Närhälsan Rehabmottagningar
  • IT-support, datoransvar, behörighetshantering
  • Schemaläggning
  • Framtagning/utdrag av statistik, fakturaunderlag etc.
  • Posthantering, mail och Mina Vårdkontakter
  • Inköp/uppföljning
  • Arkivering och gallring

Om dig

Du som söker ser möjligheter i förändringar samt kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast just nu. Du är naturligt serviceinriktad, positiv och flexibel. Du tar initiativ och uppnår resultat samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Det är av stor vikt att du kan arbeta bra med andra runt omkring dig samt är noggrann och strukturerad.

Vana från administrativt arbete eller annan relevant arbetslivserfarenhet samt god datorvana är meriterande. Du har goda kunskaper i Word och Excel samt önskvärt med erfarenhet av AsynjaVISPH/TakeCare och Heroma. Du bör ha lätt för att lära dig nya datorprogram samt kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift. Det är en fördel att du är utbildad vårdadministratör.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7509
Kontakt
  • Cecilia Johnson, Enhetschef, 072-21 22 167
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision, 0700 - 82 38 26
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Takaisin avoimiin työpaikkoihin