Närhälsan Heimdal vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du kommer arbeta administrativt med vårddokumentation som diagnosregistrering och att skriva diktat. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet Asynja VISPH. Du är en viktig resurs för att få det dagliga arbetet att flyta på för verksamheten.

Du sitter också i vår reception där du är vårt ansikte utåt och möter och vägleder patienterna på vårdcentralen vissa timmar i veckan. För övrigt har vi en kanslist i receptionen. I arbetet ingår även posthantering och andra administrativa uppgifter.

Om oss

Närhälsan Heimdal vårdcentral ligger centralt i Borås och har drygt 9 550 listade invånare. Vi är ca 32 anställda som arbetar med stort engagemang i fungerande team. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om dig

Du som söker är medicinsk sekreterare med eftergymnasial utbildning inom vårddokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom primärvård samt från kassa- och receptionsarbete.

För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande en självklarhet. Du tycker om att träffa människor, är positiv och har en god samarbetsförmåga. Självklart lever du upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under urvalsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6610
Kontakt
  • Sassa Koltsida, Vårdcentralchef, Tfn 0700 - 20 59 05
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision, Tfn 0700 - 82 27 31
Publicerat 2018-10-29
Sista ansökningsdag 2018-11-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin