Närhälsan Eriksberg vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Eriksberg vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs hamninlopp. Hit är alla välkomna och över 12 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Hos oss erbjuder vi sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.

På Eriksberg vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Om arbetet

Ditt arbete hos oss omfattar det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer i ett socioekonomiskt stabilt upptagningsområde. Du kommer att ha samverkanstid med övriga medarbetare på vårdcentralen och du kommer att vara en kreativ deltagare i förbättrings- och utvecklingsarbeten. I arbetet ingår även handledning av erfaren specialist.

På vårdcentralen arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med övriga yrkesgrupper. Vi har en mycket god sammanhållning på arbetsplatsen och vi tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas då det är vår övertygelse att det gynnar våra patienter.

Om dig

Vi söker nu en kollega som är legitimerad läkare med svensk legitimation. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi letar efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Att du agerar självständigt, professionellt och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6527
Kontakt
  • Annika Robinson, Verksamhetschef , Tfn 0700 - 82 33 90
  • Nathalie Verona Grönberg, Teamledare, Tfn 031 - 747 97 11
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2018-10-26
Sista ansökningsdag 2018-11-11

Takaisin avoimiin työpaikkoihin