Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Thorax intensivvårdsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Verksamhetsområde Thorax innefattar Thoraxoperation (Operation3), Thoraxintensivvård (TIVA), vårdavdelning (Avd 12/25) samt mottagning för Thoraxkirurgi. Vi vårdar patienter som genomgått hjärt- eller lungkirurgi men även GUCH- kirurgi det vill säga vuxna med medfödda hjärtfel. Hjärt- och lungtransplantation ingår i vårt uppdrag tillsammans med kardiologiska patienter med olika hjärtpumpar.

TIVA är en av landets mest högspecialiserade och högteknologiska intensivvårdsavdelningar. Avdelningen består av 14 intensivvårdsplatser. Vården bedrivs i nya och moderna lokaler. Här arbetar läkare, IVA-sjuksköterskor, undersköterskor samt fysioterapeuter i team kring patienten. Tillsammans är vi cirka 120 medarbetare.

På TIVA erbjuds du en individuellt anpassad introduktion på cirka tre månader, efter detta erbjuds du handledning av en mentor. Vi har även kamratstödsverksamhet. Vi arbetar mot en karriärutvecklingsmodell för IVA. I takt med din kompetensutveckling kommer du att erbjudas intern vidareutbildning inom vår specialitet. Vi har ett nära samarbete med Utvecklingscentrum Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vi arbetar målmedvetet med vår arbetsmiljö och har två år i rad blivit utnämnda till årets arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har några års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av intensivvård. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, att du har en god samarbetsförmåga och är bekväm med teknisk apparatur. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6202
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersson, 031-342 74 99
  • Sektionsledare, Marita Boström, 031-342 74 81
Facklig företrädare
  • Kommunal, Björn Almqvist, 031-342 10 11
Publicerat 2018-10-09
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin