Närhälsan Gibraltargatan vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gibraltargatan är en väletablerad vårdcentral med gott rykte, en ekonomi som går ihop och med hög kontinuitet. Här finns drygt 14 500 listade patienter i alla åldrar varav många studenter. På vårdcentralen arbetar 30 stycken medarbetare varav 10 läkare, däribland en geriatriker och en barnläkare. Hos oss finns även sjuksköterskemottagningar och ett psykosocialt team bestående av två psykologer, en psykoterapeut och rehabkoordinator.

Om arbetet

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer få arbeta självständigt med mottagningsarbete och telefonrådgivning. En stor del av arbetet kommer du att arbeta med vaccinationsmottagning.

Om dig

Du är legitimerad distriktsköterska. Erfarenhet av vaccinationsarbete är meriterande.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5591
Kontakt
  • Palle Berglund, Vårdcentralschef , Tfn 0700 - 82 23 37
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2018-09-13
Sista ansökningsdag 2018-09-27

Takaisin avoimiin työpaikkoihin