Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kommunikationsavdelningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Sahlgrenska Universitetssjukhuset söker grafisk formgivare som vill bädda för det goda mötet i alla våra kanaler. Vår målgrupp är alla – patienter, medarbetare, blivande medarbetare, allmänhet i Göteborg, Västra Götalandsregionen, Sverige, världen. Vi vill att du tar ansvar för vår grafiska profil, ser till att den följer riktlinjer, samtidigt som du förnyar vårt uttryck. Du kommer att växla mellan strategiska frågor och produktion.

Kommunikationsavdelningen är inne i en utvecklingsfas och därför välkomnar dig som vill bidra till att forma något helt nytt. Avdelningen arbetar med intern och extern kommunikation, mediehantering, kriskommunikation och varumärkesfrågor för hela Sahlgrenska Universitetssjukhuset (Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Östra sjukhuset, Högsbo sjukhus och Rågården). Sjukhuset har forskning, utbildning och vård i världsklass. Självklart vill vi att kommunikationsarbetet ska hålla en lika hög nivå som våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för grafiska profilen och utveckla den i digitala och tryckta kanaler i samklang med befintliga riktlinjer.
  • Göra strategiska vägval för framtiden.
  • Produktion av trycksaker, mallar, vinjetter och bilder för film, etcetera.
  • Viss textproduktion.
  • Kommunikationsstöd vid möten, event, inriktning form.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning med inriktning mot grafisk produktion och/eller inom kommunikation, PR, journalistik eller motsvarande.

Vi vill att du kan text och sannolikt är du en formgivare med AD-kompetens som också är utbildad inom textproduktion – eller tvärtom. Det är meriterande om du har intresse för och erfarenhet av att utveckla det personliga mötet och hur det kan hänga ihop med mötet i digitala och tryckta kanaler. Viktigt är att du kan visa hur du arbetat med att mäta effekten av kommunikationsarbete och hur du tänker kring detta.

Som person är du drivande, självständig, serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Det är ett plus om du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi kallar till intervju löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4006
Kontakt
  • Kommunikationschef Anne-Charlotte Horgby, 070-616 70 84
Facklig företrädare
  • Vision, Eva Rudén , 070-082 22 78
  • SACO, Maud Eriksson , 031-343 10 21
Publicerat 2018-06-12
Sista ansökningsdag 2018-07-03

Takaisin avoimiin työpaikkoihin