Geriatrisk vårdavdelning, Neurolog- och rehabiliteringskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vår enhet
Välkommen som undersköterska till Geriatrisk avdelning/utbildningsvårdsavdelning. Här kan du fördjupa dina kunskaper inom geriatrik, ortopedi och rehabilitering. I din tjänst finns möjligheten att få som uppdrag att arbeta som vårdkoordinator. Rollen innebär att vara spindeln i nätet på avdelningen med ansvar för koordinering av patienter.

Vårduppdrag
Geriatrisk vårdavdelning är en enhet specialiserad på geriatrisk ortopedi. Arbetet på avdelningen innebär utredning, behandling och rehabilitering av äldre patienter i det akuta skedet efter en höftfraktur, amputation eller annan benskörhetsorsakad skada.

Utbildningsuppdrag
Avdelningen är en utbildningsvårdsavdelning (UVA). Därigenom är utbildning och lärande en central del i verksamheten och vi har ett väl uppbyggt samarbete med Högskolan i Borås. Vi tar emot sjuksköterskestudenter i termin 2 och 4 men också andra studenter som utbildar sig inom vård- och omsorgsyrken. Vi har en huvudhandledare, klinisk adjunkt samt en klinisk lektor knutna till vår verksamhet.

Introduktion
Som nyanställd undersköterska erbjuder vi 2-3 veckor bredvidgång samt ett introduktionsprogram beroende på tidigare förkunskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med intresse för studenthandledning/utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, ortopedi eller geriatrik sedan tidigare. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. I teamet uppskattar vi om du tar egna initiativ och ser möjligheter till utveckling. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/459
Kontakt
  • Maria Eriksson, vårdgruppchef, 033-616 31 92
  • Johan Bergfors, vårdenhetschef, 033-616 28 98
Facklig företrädare
  • Marianne Rudenstén, Kommunal, 033-616 14 02
Publicerat 2018-01-17
Sista ansökningsdag 2018-02-07

Takaisin avoimiin työpaikkoihin