NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, MAVA, avdelning 29

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Avdelning 29, MAVA
Majoriteten av alla akuta inläggningar inom NU-sjukvårdens område medicin skall primärt handläggas på avdelning 29 (MAVA - medicinsk akutvårdsavdelning). Till MAVA kommer patienterna från akutmottagningen och skall erbjudas en snabb utredning och behandling mot sina akuta besvär för att sedan överföras till lämplig vårdavdelning eller gå hem.

På avdelningen har vi allmäninternmedicinska platser, MOA-platser för patienter som är i behov av kontinuerlig övervakning, tätare kontroller och ökad personaltäthet, samt observationsplatser som är tillgängliga för patienter som via akuten bedömts kräva ytterligare observation och övervakning innan hemgång eller eventuell inskrivning på vårdavdelning.

Vi erbjuder ett varierande arbete i högt tempo och du får en bred medicinsk kompetens.

Om tjänsten
De sedvanliga arbetsuppgifterna du som sjuksköterska har hos oss är att omhänderta patienter, bedöma och behandla deras sjukdomstillstånd, leda omvårdnadsarbetet kring patienterna och ansvara för läkemedelsadministrationen.

För att du skall kunna fokusera helt på dina sjuksköterskeuppgifter har vi på MAVA vårdplaneringssköterskor, transportörer, farmaceut, arbetsterapeut, sjukgymnast och vi satsar på hög bemanning av undersköterskor och vårdbiträden.

På MAVA erbjuder vi våra sjuksköterskor en arbetstidsmodell med större möjligheter till kompetensutveckling, reflektion och återhämning. Vi arbetar fortlöpande med utvecklingsarbete på avdelningen och är alltid öppna för positiva förändringar för att optimera för patienter och personal. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård, men du skall framförallt ha ett intresse av att lära dig detta. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och vi söker dig som har god samarbetsförmåga, positiv anda och ett driv att vilja utveckla vården och din egen kompetens.

Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/397
Kontakt
  • Tf Vårdenhetschef Monica Olsson, 010-435 02 92
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Agneta Hoff Carew, 010-435 02 91
Publicerat 2018-06-26
Sista ansökningsdag 2018-07-11

Takaisin avoimiin työpaikkoihin