NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 65

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du en nattuggla som gillar att ta ansvar, planera ditt arbete och vara vaken när andra sover? Kom och arbeta natt på kirurgkliniken och bli en del i vårt fantastiska team!

Om oss - Kirurgkliniken, Avdelning 65 KIR/ÖNH
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv. Hos oss arbetar du tätt ihop med andra yrkeskategorier där vi på kirurgkliniken samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar. Här får du möjlighet att arbeta med bred och avancerad vård som präglas av utveckling och teamarbete! 

Du kommer att utvecklas samt fördjupa dina kunskaper och kompetens, inte bara i omvårdnad och behandling utan du blir också van att hantera det medicinsktekniska.

Avdelning 65 har 18 vårdplatser där vi behandlar patienter med sjukdomar i kärl, övre-mag-tarmkanalen, käken och i öron, näsa och hals samt patienter i vårdformen förlängd dagvård. Vi samarbetar med övriga vårdavdelningar och mottagningar på kirurgkliniken och ÖNH-Käkkirurgiska kliniken.

Vi är måna om en kvalitativ bredvidgång där du får ett bra mentorskap och en introduktion som skräddarsys utifrån erfarenhet och kunskap!

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur det är att arbeta som sjuksköterska på kirurgkliniken? Tryck Här

Vad erbjuder vi dig, förutom ficklampa och dubbelt OB? 
Hos oss ligger återhämtning och utveckling i fokus. Vi arbetar efter individuella scheman och vid din nyanställning ges du möjlighet att, 2 timmar per vecka, utveckla din enhetsspecifika kunskap. Tiden förläggs i samråd med chef. 

Vi värdesätter nattarbete och om du är intresserad kan vi göra en individuell beräkning av vad ersättningen blir och hur arbetstiden kan planeras för bästa möjliga balans mellan återhämtning och inkomst.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har samarbetsförmåga, är initiativtagande och ett brinnande intresse för mänskliga möten.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, därför läser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Gillar du att slippa gå upp på morgonen, få egentid på dagen och arbetstid på natten? Kom och arbeta natt hos oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2910
Kontakt
  • Ida Niklasson Laurell, Vårdenhetschef, Mejl:ida.niklasson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Emma Johansson, Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-07-18

Tillbaka till lediga jobb