Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Enheten för kuratorer, dietister och rehabkoordinatorer består av 28 tjänster. Arbetsfältet sträcker sig över mottagningar och avdelningar inom den somatiska sjukvården på SkaS.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är i första hand riktad mot obesitaskirurgi. Skaraborgs Sjukhus opererar patienter från hela Västra Götalandsregionen och har verksamhet i Falköping och Skövde. Det finns även möjlighet till visst distansarbete. Du kommer ha två erfarna dietistkollegor inom obesitaskirurgi. Om behoven ändras kan tjänsten komma att riktas mot andra mottagningar och avdelningar på sjukhuset.

Dietisterna är placerade på gemensam mottagning och täcker upp för varandra vid frånvaro och vid semestrar.

Som dietist hos oss arbetar du tillsammans med sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator m.fl kring patienten. I arbetet ingår kostrådgivning till patienter och närstående, individuellt och i grupp. Arbetet sker via polikliniska kontakter inklusive telefon samt avdelningsarbete. Du utreder, bedömer och ger kostbehandling vid specifika tillstånd samt förskriver kosttillägg och sondnäring vid behov I arbetsuppgifterna ingår även administrativt arbete, vilket innebär, patientbokningar, besöksregistrering samt journaldokumentation. Tjänsten omfattar vuxen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist och tycker om att arbeta i ett tvärprofessionellt arbetslag. Du har ett konsultativt och prestigelöst arbetssätt och är serviceinriktad i kontakter med patienter och kollegor.

Övrigt

Tjänsten utgår ifrån Skaraborgs sjukhus Skövde, men tjänstgöring i Falköping förekommer. 
Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2803
Kontakt
  • Christina Leksell, enhetschef, 073-0447759
  • Frida Midsten, leg dietist, 0500-478146
Facklig företrädare
  • Birgitta Schöning, Naturvetarna, 0768-873132
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb