Närhälsan Brämaregården vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Brämaregården vårdcentral, nu söker vi dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska till vår BVC!

Vi är en välfungerande och trevlig vårdcentral med ca 12 700 listade patienter. Förtroendet för oss bland befolkningen är stort och vi har ett brett utbud av tjänster hos bl.a. distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor. Vi erbjuder vård på våra specialmottagningar, barnavårdscentral och psykosocialt team m.fl. Hos oss får du en positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor. Vårt team med kunniga medarbetare erbjuder invånarna vård av hög kvalitet, kontinuitet och god tillgänglighet.

Läs gärna mer om fördelar och förmåner som vi på Närhälsan erbjuder.

Om arbetet

Idag arbetar tre erfarna BVC-sköterskor hos oss. Då antalet barn ökar behöver vi nu bli fler.

Vi har ett spännande arbetsområde med familjer som speglar vårt samhälles alla delar. Du kommer att var ansvarig för våra barn, från nyfödd till 6 år och deras familjer. Arbetet består i att självständigt lägga upp sin egen mottagning enligt barnhälsovårdens basprogram, hålla i föräldrautbildning, läkarmottagning samt åka på hembesök. Som BVC-sköterska hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete. Du kommer att samverka multidisciplinärt med dina kollegor, BHV-psykolog, förebyggande socionom m.fl. Vi bedriver ett väl upparbetat familjecentrerat arbetssätt i samverkan både internt och externt.

Om dig

Du är distriktsköterska alternativt barnsjuksköterska med erfarenhet av arbete på BVC. Om du har handledarutbildning är det meriterande.

Du har intresse av utveckling och förbättringsarbete. Du tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många föräldrar och barn därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt                                                

Resor i tjänsten förekommer, B-körkort erfordras.

Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas under vecka 26.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2799
Kontakt
  • Katrin Ingeström, Vårdcentralchef, 0735-691023
  • Catharina Vales, Enhetschef , 0763-142559
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb