NU-sjukvården, AnOpIVA, Sektion IVA, NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Vill du vara en del av IVA/IMA-teamet?

Om verksamheten
IVA består av 8 intensivvårdsplatser och IMA har 4 vårdplatser. Som intensivvårdssjuksköterska på IVA/IMA i NU-sjukvården kommer du att arbeta med patienter som kommer från barn-, kirurgi-, ortopedi-, urologi-, gynekologi-, öron/näsa/halsavdelningar samt akuten. Du kommer att ansvara för 2 patienter på IVA. Att arbeta med intensivvård innebär ett stimulerande och intressant jobb med stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke. Du är en viktig del i teamet för att optimera patienterna. Teamet består av dig, anestesiläkare, undersköterskor samt andra specialister.

Vi söker en intensivvårdssjuksköterska
Som intensivvårdssjuksköterska behöver du vara flexibel och kunna arbeta i ett varierande tempo. Du är i en lärorik miljö där du utför omvårdnadsuppgifter på en avancerad nivå och du arbetar i en högteknologisk miljö där patienten är i fokus. Du kommer arbeta självständigt men är en del i ett team. Du har ett stort ansvar för att patienten och dess anhöriga mår bra samt leder och fördelar arbetet kring patienten för passet. 

Du får en heltidsanställning på intensivvårdsavdelningen på Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL) och du kommer också arbeta på uppvakningsavdelningen samt vår intermidiäravdelning.

Kvalifikationer
Legitimerad intensivvårdssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.

Arbetstiden är förlagd i nuläget på dag-, kväll (tjänsten skrivs på dag, kväll & natt)

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2757
Kontakt
  • Eva Olsson, Vårdenhetschef, 010-4351351
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet kansli , 010-4350000,vxl
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb