Hjälpmedelscentralen, Skövde

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som koordinator innebär att vara samordnare för rekonditioneringsteamet inom Hjälpmedelscentralens verksamhet. Du samordnar arbetet och ser till att den dagliga driften flyter på samt till viss del stöttar chefens arbete i olika uppgifter. Du kommer att vara verksamhetens ansikte utåt, ha kontakt med kunder och arbeta nära dina medarbetare så en god kommunikativ förmåga är grundläggande. Uppgifterna är av stor bredd med både administrativa och operativa arbetsuppgifter så du behöver kunna vara flexibel och prioritera vid behov. 

I din roll som koordinator ingår bland annat:

 • samordna det dagliga arbetet för verksamheten
 • driva utvecklingsarbete inom teamet
 • skapa goda relationer mellan kunder och verksamhet
 • stötta chefens arbete i administrativa uppgifter som att ta fram olika underlag, planera arbetet på sikt och hantera avvikelser


För att ge god service i rollen som koordinator behöver du:

 • ha ett gott bemötande och känsla för personlig service
 • tycka om att leda uppdrag och att motivera andra
 • ha lätt att anpassa dig till nya omständigheter
 • vara kommunikativ och ha god pedagogisk förmåga
 • drivas av att uppnå goda resultat


Du har en gymnasieutbildning kombinerat med arbetserfarenhet som ger tekniskt kunnande. Du har god kunskap i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i olika IT-system. Du kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar även engelska i tal och skrift. Du behöver ha körkort för personbil vid eventuella resor. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemet Sesam samt av liknande arbeten i att samordna och leda ett team. 

Om oss
Hjälpmedelscentralen tillhör Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen och är ett kompetens- och logistikcenter för de 49 kommunerna, samt Västra Götalandsregionens egna verksamheter. Vi finns i Borås, Mölndal, Skövde, och Uddevalla.
Läs mer om Hjälpmedelscentralen via länkarna:
Läs mer här
Läs mer här

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2647
Kontakt
 • Marcus Sjöquist, Servicechef, +46736623327
Facklig företrädare
 • Stefan Larsson, Vision, 010-4413246
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb