Sjukhusen i väster, Operation, Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Nu erbjuder vi möjligheten för dig att arbeta på en ny, fin enhet med dagkirurgisk verksamhet. Vi söker kompetenta och engagerade anestesiologer som vill vara med och utveckla operationsverksamheten. Sjukhusen i väster är en stor förvaltning som möjliggör rotations- eller växeltjänstgöring inom akut/IVA-sjukvården för den som så önskar.

Beskrivning
Operationsavdelningen befinner sig i en upptrappningsfas med slutmålet nio operationssalar. Idag bedriver vi verksamhet på sex salar med elektiva, dagkirurgiska operationer inom specialiteterna kirurgi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals, plastik samt ögon, de två sistnämnda i samverkan med Sahlgrenska universitetssjukhuset. Vi opererar både barn och vuxna. Under hösten inleds ytterligare ett samarbete med folktandvården.

Arbetsuppgifter
På operation och pre-postavdelningen ingår du i team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Arbetsinnehållet är varierande och innefattar preoperativ utredning/bedömning, anestesi, sedering, blockader samt ansvar för postoperativ vård. Under våren har vi startat upp tvärprofessionella processer inom kirurgi, där du som narkosläkare är en viktig del i det kliniska teamarbetet. Vi kommer successivt att införa motsvarande arbetssätt inom fler specialiteter. Arbetstiden är förlagd till dagtid, en dag i veckan behöver en narkosläkare vara kvar tills patienterna på UVA har gått hem. Tjänstgöringen innebär lediga helger och röda dagar.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom anestesiologi med bred erfarenhet inom specialiteten, vana vid barnanestesi och nervblockader. Vi värdesätter ditt intresse av dagkirurgi, teamarbete och verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till självständigt arbete.

Villkor
Arbetstiden är måndag till fredag. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Västra Frölunda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2632
Kontakt
  • Snorri Laxdal Karlsson, snorri.laxdal.karlsson@vgregion.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb