Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Är du legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av sjukhusvård? Söker du en trygg anställning med olika avdelningar som arbetsplats? Just nu söker vi fler sjuksköterskor för tillsvidareanställning inom somatisk eller psykiatrisk vård till Sahlgrenska Universitetssjukhuset!

Vad erbjuder vi?

Vårt uppdrag, liksom ditt uppdrag som medarbetare hos oss, är att täcka upp vid akut korttidsfrånvaro ute på sjukhusen. Våra medarbetare ambulerar på heltid mellan olika vårdavdelningar och mottagningar på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Närakuten, Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården (för dig som jobbar inom psykiatrin). Vid anställningens start sätter du och din närmaste chef tillsammans upp en introduktionsplan som utgår från din kompetens och verksamheternas behov.

Våra medarbetare fyller en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro ute på sjukhusen. Tjänsten är förlagd till dag- och kvällsarbete på heltid 100%. Du planerar ditt eget arbetsschema via din digitala kalender i bokningssystemet Time Care Pool enligt gällande arbetstidsregler och inom ramen för våra schemarutiner.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska.

Om dig

Arbetet ute på avdelningarna är självständigt och varierande, vilket ställer krav på att du känner dig trygg i din yrkesroll och i ditt självledarskap. För att trivas i rollen hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga samt ha lätt för att anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som är flexibel och får stimulans av ständigt lärande i en föränderlig arbetsmiljö samt har flerårig arbetserfarenhet från olika verksamheter på sjukhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi kommer att göra löpande urval under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2547
Kontakt
  • Enhetschef, Victoria Kron, 031-3432932
  • HR-specialist, Fanny Carlén, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 0722-074188
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb