Närhälsan Skaraborg

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan är Nordens största primärvårdsleverantör och den näst största förvaltningen inom Västra Götalandsregionen, med ca 5700 medarbetare. Vi har i dagsläget 105 Vårdcentraler och BVC, 61 Rehabmottagningar, 21 jourcentraler och en Närakut, utspridda i alla 49 kommuner i Västra Götaland. Vi har även en digital mottagning, Närhälsan Online.

Närhälsan Skaraborg söker nu en utvecklingsledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Välkommen till oss!

Om arbetet

Som utvecklingsledare i Närhälsan Skaraborg fungerar du som utvecklings- och ledningsstöd för områdeschefer, verksamhetschefer och enhetschefer samt övriga medarbetare. Fokus för arbetet är processledning i Vårdsamverkan, främst inom samverkansområdena ”Vuxna, psykisk hälsa, missbruk och beroende (VPMB)” och ”Barn o Unga”. Arbetet omfattar att i samverkan med vårdgrannar utarbeta hållbara rutiner och arbetssätt som främjar patient/brukare samt omställningen till en Nära Vård.

Du kommer eventuellt vara en del av beredningen till Vårdsamverkans styrgrupp där alla vårdsamverkans parter är representerade samt till Styrgrupp Tvåpart där Skaraborgs sjukhus och den regionala primärvården arbetar tillsammans.

Som utvecklingsledare driver och utvecklar du processer självständigt, ofta tillsammans med interna och externa aktörer. Omvärldsbevakning är en del av arbetet och andra delregionala och regionala uppdrag kan förekomma. Du ingår i ledningsgrupperna för Östra o Västra Skaraborg.

Om dig

Du har lämplig högskoleutbildning inom Hälso-o sjukvård samt erfarenhet, intresse och gärna kunskap om regional primärvård. Tidigare arbete/erfarenhet från arbete i vårdsamverkan ser vi som meriterande.

Som person är du strukturerad, självständig och kan arbeta trots att ramarna inte alltid är givna. Många bollar i luften och en förmåga att entusiasmera och få medarbetare och chefer delaktiga i utvecklingen ser vi som viktiga egenskaper.

Du kommer vara en del i en spännande o utvecklande resa mot framtidens vård där du själv får möjlighet att utvecklas o växa med uppdraget. Du utrycker dig väl i tal o skrift och är van att presentera inför andra, du hanterar digitala verktyg är kommunikativ, lösningsfokuserad och kan motivera andra till utveckling och samverkan.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2466
Kontakt
  • Susanne Lidén, Primärvårdschef Skövde, 0704-589979
Facklig företrädare
  • Åsa Pettersson, Vårdförbundet, 0701-060004
  • Madelene Stahberg, Vision, 0735662618
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb