Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti, Alingsås

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Nu söker vi en självgående tandsköterska för ett graviditetsvikariat på vår ortodontiklinik i Alingsås.

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Du arbetar med assistans, en del självständigt arbete, sterilarbete och receptionsarbete. 

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götaland vid i huvudsak 5 specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter.
Specialistkliniken för ortodonti i Alingsås är remissinstans för allmän- och privattandvård samt hälso-och sjukvård. Kliniken har 12 medarbetare. Den är centralt belägen i samma lokaler som allmäntandvården i Alingsås. 

Om dig

Du är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av ortodonti och delegerat arbetssätt är meriterande.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Goda IT-kunskaper och T4-vana är en förutsättning. Vi söker dig som är engagerad och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. 

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd i VG-regionen blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 26-27. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-10-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2450
Kontakt
  • Klinikchef: Anna Tegnell, 070-6521161,010-4418700
  • Klinikkoordinator: Annika Stewenhag, 010-4418700
Facklig företrädare
  • Vision: Therese Lindqvist, 072-2026910
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb