Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Cancerrehabilitering

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Inom verksamhet onkologi behandlas patienter med alla typer av cancer under någon fas av sjukdomsförloppet, såväl medicinskt som med strålbehandling. Vården bedrivs både i öppen- och slutenvård.

Cancerrehabiliteringen inom verksamhet onkologi är en central del av omhändertagandet under hela den tid patienterna har kontakt med oss. Målsättningen är att ha en hög tillgänglighet och god kvalitet vad gäller samtalsstöd, omhändertagande av smärta, nutritionsbesvär samt akuta och långvariga biverkningar av behandling.

Vi har ett stort forsknings- och utbildningsuppdrag med inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som kurator inom Cancerrehabiliteringen arbetar du självständigt, samt i nära samarbete med dina kuratorskollegor och andra professioner inom cancervården. Arbetsuppgifterna innebär psykosocialt utrednings- och behandlingsarbete, att möta patienter och närstående i samtal kring de känslomässiga reaktioner som sjukdomen kan medföra samt att vid behov samordna kontakter och åtgärder i samhället. Vi möter patienter både enskilt och i grupp.

Om dig

Vi söker dig som har en socionomexamen och gärna har några års yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du självständigt kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god förmåga att kommunicera och ingjuta förtroende hos andra på ett lyhört sätt. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Tveka inte att söka redan idag, intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Tjänsten är ett vikariat from 2024-08-19 eller enligt överenskommelse tom 2025-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska UniversitetssjukhusetAnställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2409
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Lancha, 031-3427946
Facklig företrädare
  • SACO: Sara Griphammar, 031-3438488
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb