Naturbruksförvaltningen, Naturbrukskansliet Skövde

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning  
I Naturbruksförvaltningen pågår flera spännande utvecklingsprojekt tillsammans med olika externa aktörer. Naturbruksförvaltningens skolenheter är också test- och utvecklingsmiljöer där forskare och andra aktörer samverkar och våra elever får ta del av utveckling i framkant. Nu söker vi dig som älskar teknik och vill vara med och bidra till den gröna näringens hållbara utveckling. 

På naturbruksskolan Sötåsen i Töreboda pågår ett projekt som heter Green VALLeys, där vi bygger en utvecklingsplattform för grön bioraffinering. Hjärtat i projektet är ett bioraffinaderi som processar grönmassa för att bl.a. leverera energiprodukter och proteinfoder. På samma plats finns en gårdsbaserad biokolsanläggning och en biogasanläggning som har en central roll i projektet.  

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker kommer du i huvudsak att arbeta med drift och utveckling av raffinaderiet och biokolsanläggningen och dess olika processer. Du kommer också att bidra i forskningsförsök och utveckla nya projekt tillsammans med Naturbruksförvaltningens projektledare och samarbetspartners från akademi och näring.  

Kvalifikationer
Du har goda kunskaper om och ett genuint intresse för maskiner och teknikutveckling och har aktuell yrkeserfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har goda kunskaper om och erfarenhet från lantbruk, växtodling, energi och IT. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter tillsammans med andra. Du har god initiativförmåga, är bra på att lösa problem och får saker gjorda i tid. Du är bra på att skapa goda relationer och har en stor vilja till utveckling och samarbete.  

Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  

Villkor
Tillsvidareanställning 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsort är Töreboda, vilket kan komma att ändras efter projektslut. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 6 juni.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2294
Kontakt
  • Paula Bäckman, 070-0825667
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb