Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Klinfys lab

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du legitimerad biomedicinsk analytiker med ett hjärta som klappar extra för klinisk fysiologi? Välkommen till oss!

Kliniskt fysiologiskt laboratorium på Skaraborgs Sjukhus ingår i den kardiologiska verksamheten på verksamhetsområde 8. Vi undersöker patienter med symtom från hjärtat, lungorna, hjärnan etc. Vårt upptagningsområde är hela Skaraborg. Hos oss arbetar 17 biomedicinska analytiker, 1 undersköterska och 6 medicinska sekreterare i tätt samarbete med läkare från kardiologen och andra specialiteter. Vi är ett glatt gäng som har en nyckelfunktion i sjukhusets verksamhet. Vi arbetar processinriktat och värdesätter utvecklingsarbete.

Hos oss erbjuds du en trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker nu två biomedicinska analytiker som vill utveckla och driva vår verksamhet framåt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker hos oss blir du en del av ett team med god gemenskap, som arbetar tätt ihop med andra yrkeskategorier för att ge patienterna den bästa vården. Vi arbetar tvärprofessionellt med kardiologer, lungspecialister, kärlkirurger och övrig personal på sjukhuset.

Vi utför en rad olika undersökningar, bland annat arbetsprov, ultraljud hjärta/kärl, långtids-EKG, mätning av lungfunktion, EEG och avläsning av pacemaker. Vi arbetar inom en högspecialiserad verksamhet där vi använder oss av teknisk utrustning i vårt dagliga arbete. Du får lärande, kompetens- och verksamhetsutveckling som en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha intresse för utveckling och nytänkande och vara positiv och flexibel. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och ansvarskännande samt tillför glädje i arbetsgruppen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Vi intervjuar löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%, 40 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1747
Kontakt
  • Anna-Carin Karlén, Enhetschef, 0500-431244
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet via växeln, 0500431000
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb