Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Avdelning 6, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vill du vidareutveckla dig som specialistutbildad undersköterska inom vård och omsorg av äldre?
Sjukhusen i väster har med hjälp av medel från Västra Götalandsregionen möjlighet att erbjuda utbildningsbefattning. Detta är ett led i satsningen för kompetensutvecklingsinsatser med inriktning YH-utbildning för undersköterskor under 2024.

Nu har du som undersköterska inom Sjukhusen i väster möjlighet att på betald arbetstid kompetensutveckla dig inom prioriterade områden. För att söka en utbildningsbefattning ska du ha pratat med din chef om hur verksamhetens behov av specialistundersköterskor ser ut samt hur du ser på din vidareutveckling inom yrket.

Grunden för utbildningsbefattningen är att du arbetar på halvtid och studerar på halvtid med bibehållen lön under utbildningstiden. Du påbörjar dina studier augusti 2024 och examineras i maj 2026.

Villkor och instruktion för ansökan

  1. Du ansvarar själv för ansökan till YH-utbildning hos Specialistundersköterska inom vård och omsorg av äldre – Yrgo.
  2. Du söker utbildningsbefattning via denna annons i Varbi senast den 15 april.

  3. Ha dialog med din chef om att du har sökt YH-utbildning och utbildningsbefattning.

  4. Antagningsbesked med svarskrav skickas ut från yrkeshögskolan till dem som antagits till YH-utbildning. Informera din chef om att du du kommit in på utbildningen och eventuellt kommer att påbörja studier från och med september 2024. Komplettera din ansökan med att maila antagningsbeskedet till cathrine.oskarsson.kjellstrand@vgregion.se snarast. Antagningsbeskedet måste bifogas oss för att ansökan ska vara giltig.

  5. Besked om utbildningsbefattning förmedlas löpande via ansvarig chef.

Vi söker dig som är undersköterska och tillsvidareanställd inom Sjukhusen i väster med relevant behörighet för yrkeshögskola. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet som undersköterska. Meriterande är att du har genomgått studenthandledning.

Har du frågor?
Vänligen kontakta Cathrine Oskarsson Kjellstrand, vårdenhetschef, 0790-98 97 36, cathrine.oskarsson.kjellstrand@vgregion.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Hösten 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1245
Publicerat 2024-03-08
Sista ansökningsdag 2024-04-15

Tillbaka till lediga jobb