Sjukhusen i väster, Specialistmedicin/IMA Avd 8, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på avdelning 8
Avdelning 8 är en del av Verksamhet Medicin på Kungälvs sjukhus. Avdelning är byggd så att vi arbetar i team med undersköterskor, sjuksköterskor, paramedicinare och läkare för att få de bästa förutsättningar att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens.

Vi är en specialistvårdsavdelning med inriktning mot intermediärvård, (IMA) hematologi, gastroenterologi, arytmier och diabetes. På avdelningen finns specialistkompetens och avancerad teknik för att vårda patienter som behöver medicinsk akutvård. Vi har ett nära samarbete med andra enheter inom Verksamhet Medicin. Vi öppnar våra första IMA-platser under våren.

Arbetsuppgifter och arbetssätt
Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att alla professioner – sjuksköterskor, undersköterskor och läkare – arbetar i ett gemensamt team tillsammans med patienten. Vi söker dig som kan arbeta självständigt såväl som i team. Arbetssättet kräver att du har ett driv av att vilja lära dig nya saker och kan ställa om snabbt i akuta situationer.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande med erfarenhet av våra specialiteter. För oss är det viktigt att du drivs av att vara med och utveckla vården med patienten i centrum, liksom att aktivt dela med dig av din kunskap till kollegor och lika nyfiket ta del av kollegornas kompetens.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och roligt i modern arbetsmiljö samt med gott stöd av erfarna arbetskamrater och ett nära ledarskap.

Välkommen till vår avdelning!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 85 - 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/975
Kontakt
  • Sara Nyman, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-528268
  • Maria Skalsky, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-061672
Facklig företrädare
  • Pia Gruvander, Kommunal , 0303-98538
  • Eva Karlsson, Kommunal, 0303-98538
Publicerat 2024-02-20
Sista ansökningsdag 2024-03-05

Tillbaka till lediga jobb