Försörjningsförvaltningen, Läkemedelsnära Produkter

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Läkemedelsnära produkter bidrar med sitt utbud av produkter och tjänster till det goda livet för personer i Västra Götaland. Som produktkonsulent bidrar du till att göra skillnad i människans vardag genom din känsla för behov och kvalitet. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för Västra Götalands invånare.

Arbetsbeskrivning

Som produktkonsulent ingår du i en grupp bestående av produktkonsulenter och materialkonsulenter. Du arbetar i område Läkemedelsnära produkter som distribuerar upphandlade förbrukningsprodukter till patienter som får sin vård och behandling i vardagsmiljö. Du arbetar också nära Koncerninköp gällande upphandling och frågor kring detsamma. Du kommer att bära huvudansvaret för produktområde Inkontinens, blås- och tarmdysfunktion, men du kommer även att arbeta och ansvara över flera andra produktgrupper- och områden, som en del i att bidra till samt ta ansvar för helheten gällande försörjningen av tjänster och produkter inom Västra Götaland.

I rollen har du ansvar för:

  • att produktsortimentet har en funktionalitet som motsvarar behovet för vård & behandling ur ett ekonomiskt och patientsäkert perspektiv.
  • utveckling och uppföljning av området med fokus på god vård och hållbar ekonomi
  • implementering och fortlöpande information kring sortimentet till intern distributör
  • omvärldsbevakning, följa utveckling av marknad och vård inom produktområdet
  •  att hantera avvikelser och reklamationer inom produktområdet 

 

Du bidrar med din kompetens och engagemang genom att:

  • du som person är kundorienterad och arbetar bra tillsammans med andra.
  • du har samtidigt förmåga att arbeta självständigt samt vara drivande inom ditt arbetsområde.
  • du tar ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand en legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av inkontinensområdet. Du har B-körkort och god körvana. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i MS Office samt vana att lära sig och arbeta i olika IT-system. Om du lärt dig svenska via SFI, behöver du som lägst ha klarat nivå D.

Om du tidigare har arbetat inom sälj, alternativt olika vårdformer/specialiteter så ser vi det som meriterande. Samt att du är bekväm med att hålla information och utbildning i grupp. 

Placeringsort i Skövde alternativt i Göteborg. 

 

Dina förmåner:

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/949
Kontakt
  • Anna Andersson, Servicechef, 0724-505787
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-03-04

Tillbaka till lediga jobb