NU-sjukvården, ÖNH och Käkkirurgisk klinik, Läkare ÖNH och käkkirurger

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.


Vill du arbeta i en spännande och utmanande verksamhet med en omväxlande vardag? Nu välkomnar vi en ny kollega till vår verksamhet som har ett genuint intresse för käkkirurgi!


Beskrivning
Vi söker dig som är specialist i käkkirurgi och som har en god förmåga att samarbeta med såväl medarbetare som patienter och anhöriga.

Verksamheten är integrerad i sjukvården tillsammans med ÖNH-kliniken i ett gemensamt verksamhetsområde. Inom käkkirurgin arbetar övertandläkare, tandsköterskor och läkarsekreterare. Vi bedriver en omfattande klinisk verksamhet inom käkkirurgins alla ämnesområden, inklusive ett stort upptagningsområde för trauma. Dessutom bedrivs forskning och utbildning.

I tjänsten ingår jour och beredskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialisttandläkare i käkkirurgi och har några års erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet från tjänstgöring på sjukhus.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett brinnande intresse för patientarbete och ser det som en självklarhet i det dagliga arbetet att vi arbetar tillsammans som team och därmed når framgång i att utveckla vårt arbete för att nå ett bra resultat.

Du som söker skall värna om och bidra till en bra arbetsmiljö samt prestigelöst vara med och bidra till gruppens gemensamma kompetensutveckling. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Övrigt 
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att skicka ett mejl till någon av kontaktpersonerna. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/895
Kontakt
  • Carina Karlsson, Verksamhetschef, carina.b.karlsson@vgregion.se
  • Lena Vänerö, Enhetschef, lena.vanero@vgregion.se
  • Christer Dahlin, MLA Käkkirurgen, christer.dahlin@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Reza Mokhtari, Tjänstetandläkarna, reza.mokhtari@vgregion.se
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-03-04

Tillbaka till lediga jobb