Närhälsan Backa vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Backa Vårdcentral har cirka 13 000 listade invånare. Med en god bemanning bedriver vi en bred allmänmedicinsk verksamhet som präglas av helhetssyn med patienten i fokus. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi ser gärna att man är delaktig i hur arbetet läggs upp. Vi jobbar i team både professionsvis och tvärprofessionellt, både med patientarbete och arbetsmiljöfrågor. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

I arbetet ingår även uppdraget Rehabkoordinator på 50%. I denna roll har du tidig kontakt med patienter för att främja möjligheten till en bra återgång i arbete. Du genomför bl.a. kartläggningssamtal, samverkar med både interna parter på vårdcentralen men även externa parter såsom arbetsgivare, arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Du följer även upp sjukskrivningar, vägleder och motiverar patienten genom processen tillbaka till arbetslivet. Verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete ingår i uppdraget. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso-och sjukvård. Du har genomfört utbildningen på 7,5 hp i rehabiliteringskoordinering. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från primärvården samt erfarenhet av att arbeta som rehabkoordinator.

Det är viktigt att du som person är flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du bör vara ansvarstagande samt ha god initiativförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.             

Villkor

Intervjuer planeras att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Backa
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/854
Kontakt
  • Anita Wingård Holst, Vårdcentralchef, 070-0207979
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb