Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Arbetsterapi och Fysioterapi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Arbetsterapi och Fysioterapi - Vill du bli medarbetare hos oss?

Vi bedriver fysioterapetisk verksamhet på fyra enheter, Högsbo, Mölndal, Sahlgrenska och Östra. Som fysioterapeut på Sahlgrenska Universitetssjukhuset kommer du att vara en del i en helhet med många kollegor, möjligheter till teamarbete, alltid ha nära till kompetens i kollegorna runt dig på en arbetsplats som präglas av god trivsel.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt, givande och lärorikt arbete! 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut arbetar du, under sommaren, inom slutenvård med bedömning och behandling av patienter med olika diagnoser och funktionsnedsättningar inom rörelsesystemet, nervsystemet, andning och cirkulation. Erfarna kollegor kommer att finnas bredvid dig. Du arbetar också tillsammans i team med olika yrkesgrupper. 

Om dig

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och tycker att detta låter intressant ser vi fram emot att läsa din ansökan. Vi är nyfikna på dig! Vänta inte med att söka, då vi rekryterar löpande. Följ länken för att få en inblick i vår verksamhet: CamTrix SE V10 (youtube.com)

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, självständighet, lyhördhet och flexibilitet. Notera gärna i din ansökan om du är intresserad av en specifik enhet. 

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-17
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg/Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/267
Kontakt
  • Enhetschef, Maria (Mia) Gustafson , 0722-022852
  • Enhetschef, Julia Philip Wigh , 0705-594805
  • Enhetschef, Anna Sellius , 0768-366186
  • Enhetschef, Carina Dahl, 070-0852652
Facklig företrädare
  • Torbjörn Johansson, Fysioterapeuterna, 0735-965519
Publicerat 2024-01-19
Sista ansökningsdag 2024-03-24

Tillbaka till lediga jobb