Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Nu har du möjlighet att sommarjobba som sjuksköterska på Skaraborgs Sjukhus. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får tillfälle att tillsammans med nya kollegor utveckla din kompetens.

 

Om våra lediga tjänster

Som sjuksköterska hos oss blir du en viktig del i vårt team som arbetar för att våra patienter ska få en bra och säker vård. Du har ett omväxlande arbetsinnehåll där du planerar, leder och delegerar omvårdnadsarbetet tillsammans med teamet. Du genomför medicinska kontroller, administrerar läkemedel samt ger information och stöd till patienter och anhöriga.

Du har möjlighet att lämna önskemål om det finns någon verksamhet du är speciellt intresserad av. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose dina önskemål. Om du vill veta mer om vilka verksamheter vi har, kan du läsa mer HÄR.

På sjukhuset pågår vården dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg. Sommarperioden pågår från juni till augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera.

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och erbjuder därför övergripande introduktionsutbildningar och arbetsplatsintroduktion, utifrån dina behov och erfarenheter.

 

Din kompetens

För att vara aktuell krävs att du är legitimerad sjuksköterska.

Du värnar om att lyssna och kommunicera med patienter och närstående och arbetar utifrån ett patientfokuserat förhållningssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga gentemot dina kollegor. Du har med fördel ett flexibelt förhållningssätt och tycker om förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram.

Kliniskt basår är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I Kliniskt basår ingår introduktionsdagar, handlednings- och utbildningsdagar samt hospiteringsdagar.

Syftet med Kliniskt basår är att skapa bra förutsättningar för nyutexaminerade sjuksköterskor att stärka sina teoretiska kunskaper och praktisera färdigheter samt växa in i sin nya profession. Läs mer om det Kliniska basåret här.

Ansökan

För att vara behörig måste du visa upp en giltig sjuksköterskelegitimation.

Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Varmt välkommen!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/192
Kontakt
  • Catarina Salvi Jonsson, HR-konsult, 0722387401
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431946
Publicerat 2024-01-12
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb