Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ögonsjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med oss och driva verksamheten framåt för att möta morgondagens patientbehov? Välkommen att söka till oss!

Om verksamheten

Ögonkliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset är med sina cirka 260 medarbetare en fullskalig universitetsklinik och den näst största i landet. Vårt uppdrag omfattar region-och länssjukvård och vi har rikssjukvårdsuppdraget inom barnkatarakt och barnglaukom. Vi är en forskningsintensiv klinik och bedriver forskning delvis på internationell spetsnivå. Inom kliniken har vi ett aktivt pågående förändringsarbete och en utvecklingsfokuserad ledning. Vi har en god gemenskap inom läkargruppen och som läkare kommer du till ett team med hög kompetens och erfarna kollegor.

Om tjänsten

Som ST-läkare ingår du i Ögonverksamhetens utbildningsprogram. Sektionen ST består idag av 22 ST tjänster och 7 underläkare.

Inom klinikens specialområden kommer vi att erbjuda dig stora utbildningsmöjligheter i form av kurser utöver det ordinarie utbildningsprogrammet. Då vi är ett Universitetssjukhus är vi måna om att ligga i framkant vad gäller forskning och utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare, utförd AT eller BT. För att trivas hos oss bör du ha en god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du trivs med att ta ansvar, egna initiativ och att arbeta i team. Du tycker om att undervisa och sprida kunskap både till studenter och kollegor. Vi vill tillvarata din kompetens och samtidigt ge dig goda möjligheter till fortbildning och att bedriva forskning/förbättringsarbeten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av klinik och forskning. Vi erbjuder inte integrerad BT/ST i denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6003
Kontakt
  • Sektionschef, Martin Bond , 0722-065187
Facklig företrädare
  • Stina Andersson, 0722-065083
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb