Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Geriatrik Sahlgrenska, Avd. 21

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på avdelning 21 är en Geriatrisk slutenvårdsenhet, med inriktning på rehabilitering.

Hos oss arbetar vi utifrån PCA (Person Centrerat Arbetssätt) - där patientens egna mål är en viktig del i vården. Vi arbetar aktivt med patientsäkerhet. Vi har som mål att våra äldre patienter skall vårdas enligt ett strukturerat omhändertagande, CGA (Comprehensive Geriatric Assesment). Det gör vi för att snabbt identifiera eventuella risker och kunna sätta in åtgärder. Vi arbetar för ett fullgott samarbete med övriga vårdgivare i vårdkedjan, exempelvis kommun och primärvård.

Din nya arbetsplats?

Du kommer ha medicinskt ansvar och omvårdnadsansvar för patienterna, vilket kräver personlig mognad och tydlighet i kommunikationen till patienter och anhöriga.

Hos oss på avdelning 21 är teamarbete grundläggande. Teamarbetet möjliggör att vi kan ge våra patienter bästa möjliga omvårdnad och behandling. I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull och självklar del i arbetet. Du gillar struktur och kan arbeta metodiskt med riskbedömningar och vårdplaner för att skapa värde för patienterna. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet av geriatrisk rehabilitering är det meriterande.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska kommer ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram här på Sahlgrenska universitetssjukhuset. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning. Det ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens

Vi genomför intervjuer löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under annonseringsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5938
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ia Nilsson, 031-3421021
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Dara Farahani, 031-3421021
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb