Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, BUP Frölunda

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Barn- och Ungdomspsykiatrins (BUP) öppenvårdsmottagning Västra Frölunda arbetar sammantaget cirka 23 personer; sjuksköterskor, psykologer, socionomer, vårdadministratörer samt läkare och enhetschef. Mottagningen tar emot barn och ungdomar upp till 18 år med med allvarlig psykisk ohälsa.

Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Vi har en god arbetsmiljö och är måna om att såväl ny som befintlig personal ska trivas och känna sig trygg med arbetsuppgifterna.

Nu söker vi en sjuksköterska till vår arbetsgrupp, kan det vara du?

Du erbjuds ett utvecklande och omväxlande arbete på dagtid som sjuksköterska hos oss. Huvudsakliga arbetsuppgifter är bedömningar utifrån ett omvårdnadsperspektiv samt rådgivning gällande livsstilsfrågor. Som sjuksköterska hos oss har du ett gott stöd i det tvärprofessionella teamet men också stort utrymme till självständigt arbete.  

Du arbetar i nära samverkan med läkare och ansvarar för läkemedelsuppföljningar och behövliga kontroller av patienten. Du är en viktig informations och kunskapskälla gällande medicinska frågor till teamet där du ingår som en självklar del. Du ansvarar för sjukskötersketelefonen och 1177. Vi förutsätter att du arbetar med ett tydligt patientfokus.

Sjuksköterskorna har extern handledning. Du ges goda möjligheter till fortbildning och specialistinriktning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för tjänsten är specialistsjuksköterskeutbildning samt erfarenhet av arbete med barn och unga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5879
Kontakt
  • Enhetschef, Dorotea Tistrand, 0724-534073
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, Carina Deréus, 070-0824016
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb