NU-sjukvården, Område II, Anestesi-, Operation och Intensivvård

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu en undersköterska till UVA Uddevalla sjukhus med rotation IMA/IVA NÄL!

Uppvakningsavdelningen Uddevalla
Verksamheten tillhör AnOpIVA kliniken och är fördelad på Uddevalla sjukhus och NÄL. På uppvakningsavdelningen i Uddevalla är uppvakningsvård vårt stora uppdrag där det ingår patienter från både planerad slutenvård och dagkirurgi. Enheten har även ett MIG- och stabiliseringsuppdrag och verksamheten bedrivs måndag till fredag.

På intermediärvård/intensivvården (IMA/IVA) vårdas patienter med kontinuerlig övervakning. Som undersköterska kommer du att arbeta med patienter som kommer från barn-, kirurgi-, ortopedi-, urologi-, gynekologi-, öron/näsa/halsavdelningar samt akuten. Att arbeta med IMA/IVA innebär ett stimulerande och intressant jobb med stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke. Du är en viktig del i teamet för att optimera patienterna. Teamet består av dig, anestesiläkare och sjuksköterska samt andra specialister.

Om tjänsten
Nu söker vi en undersköterska till uppvakningsavdelningen på Uddevalla sjukhus med rotation och helgtjänstgöring inom AnOpIVA. Vi söker dig som är flexibel, har ett intresse för postoperativ vård och som gillar omväxling och högt tempo!

Du har tidigare arbetat som undersköterska inom akutsjukvård och är nu redo för nästa utmaning. Vi erbjuder individuell kompetensutveckling. Det finns goda möjligheter att delta och/eller driva förbättrings- och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Meriterande är om du har erfarenhet av UVA/IVA/OP vård. Som person är du framåt, positiv och har en god inställning till samarbete med patienter likväl som kollegor. Du är stresstålig, flexibel och trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5878
Kontakt
  • Joakim Arthursson, Biträdande vårdenhetschef, 010-4351150
  • Hanna Davies, Biträdande vårdenhetschef, 010-4351151
  • Jenny Antonsson, Vårdenhetschef, 010-4351152
Facklig företrädare
  • Kommunal, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb