Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och Reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver akut och planerad vård av patienter med gynekologiska sjukdomar, förlossningsvård och obstetrisk för- och eftervård för gravida och nyförlösta.

Reproduktionsmedicin och IVF-verksamhet är också viktiga delar som bedrivs inom verksamhetsområdet. Vi är en tvärprofessionell enhet där vi utför infertilitetsutredningar, operationer och fertilitetsbehandlingar på en och samma enhet. På ett universitetssjukhus är forskning och handledning självklara inslag. Vi är en forskningsintensiv enhet med etablerad forskning inom infertilitet, gynekologi och obstetrik.

Reproduktionsmedicinsk mottagning är en ISO-certifierad och ESHRE-certifierad utbildningsenhet inom reproduktiv endokrinologi och embryologi. Reproduktionsmedicin har Regionuppdrag för assisterad befruktning med specialuppdrag inom standard IVF, andrologi, fertilitetsbevarande, donation och PGT.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda dig stimulerande miljö, internationella kontakter, forskningsmöjligheter, vidareutbildningsmöjligheter (senare subspecialiseringsutbildning inom reproduktionsmedicin).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under sex månader.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt team med bland annat sjuksköterska, undersköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker och sekreterare. Vi arbetar tillsammans för att åstadkomma så goda resultat som möjligt hos våra patienter.

Du kommer framför allt arbeta med infertilitetsutredningar, fertilitetsrelaterade operationer, In Vitro Fertilisering (IVF)-behandlingar, donationsbehandlingar, Preimplantatorisk Genetisk Testning (PGT)-behandlingar och fertilitetsbevarande åtgärder. Men i din tjänst kommer det att ingå att du tjänstgör som specialistläkare inom hela Gynekologi och Reproduktionsmedicin där det finns behov inom verksamheten. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.

Du kommer också vara aktiv i undervisning av läkarstudenter, AT-läkare, underläkare och ST-läkare och bidra till internutbildning av kollegor från andra yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialistutbildad inom gynekologi och obstetrik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av infertilitetsutredningar och IVF. Vi ser det också som meriterande om du är subspecialist inom reproduktionsmedicin, är forskningsaktiv och/eller är disputerad.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har god förmåga att kommunicera på svenska och kan göra sig förstådda i skrift. Din språknivå bör lägst vara C1 (enligt Gemensam Europeisk Referensram för språk).

Vi tror att du som börjar som specialistläkare hos oss är trygg i dig själv, mån om kvalitén och att du har förmåga att själv planera och prioritera i ditt arbete. Ibland kommer du få göra snabba bedömningar och prioriteringar. Hos oss sker en stor del av arbetet i team och vi tror att du trivs med detta. Du behöver ha lätt för att samarbeta och är tydlig när du kommunicerar både i det egna teamet och med dina patienter.

Vi hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss bedriva en infertilitetsvård i toppklass!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5738
Kontakt
  • Randa Akouri, Sektionschef Reproduktionsmedicin, 0313429233,0704227229
Facklig företrädare
  • Tomas Fritz, 031-3438004
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb