Skaraborgs Sjukhus, *Sjukhusgemensam Stab, FoUUI

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Forskning och Utveckling, Utbildning och Innovation (FoUUI) är det verksamhetsområde som har i uppdrag att stimulera forskning och innovation samt utveckla utbildning med hög kvalitet för studerande och medarbetare på Skaraborgs Sjukhus.

För att ytterligare utveckla vårdvetenskaplig FoUUI söker vi nu en forskningsledare, som ska bidra i arbetet för säker och god patientnära FoUUI på Skaraborgs Sjukhus.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att medverka i det sjukhusövergripande arbetet med omställning till personcentrerat förhållningssätt och arbetssätt på SkaS. Vidare ingår undervisning och handledning av studenter. I arbetsuppgifterna ingår också handledning av doktorander och att ge vetenskapligt stöd i metodfrågor. Du kommer även att delta i FoUUI-rådet samt att samverka med universitet/högskola och övriga institutioner/verksamheter inom berörda FoUUI-områden. I tjänsten ingår tid för egen forskning (20%).

Kvalifikationer
Vi söker dig som har forskarutbildning i ämnet omvårdnad/vårdvetenskap. Du har också lång och bred erfarenhet av kliniskt patientnära arbete, i första hand inom anestesi och prehospital vård. Meriterande är om du har erfarenhet av och utbildning i pedagogik. Du tar stort eget ansvar och har god förmåga att planera, organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel, utvecklingsbenägen samt arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5423
Kontakt
  • Elisabeth Kenne Sarenmalm, Verksamhetsområde FoU, 070-8481992
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Växeln, 0500-4310000
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb