Folktandvården, Orust

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Som tandhygienist hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och arbetsväxling är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Orust ligger i Henån. Vi har 7 behandlingsrum och här arbetar 6 tandläkare och 7 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 17 medarbetare. Klinikens öppettider är 7-16.15 måndag, tisdag 7.30-17.30 onsdag, torsdag 7.30-16.15 och 07.00-14.00 fredag.

Vi arbetar sedan några år tillbaka i helt nya lokaler i konceptrum med sensorröntgen och digital avtrycksscanning.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för barn- , vuxen- och äldretandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Du är anställd i Folktandvården Västra Götaland vilket kan innebära att du ibland hjälper andra kliniker.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Henån
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5295
Kontakt
  • Klinikchef: Louise Nordh, 070-0852922
  • Klinikkoordinator: Anne-Sofie Erkselius, 070-0824669
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, annelie.m.franzen@vgregion.se
  • Vision: Therese Lindqvist, 072-2026910
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb