Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet AnOpIva neonatal barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Var med och testkör vårt projekt med kvinnan i fokus! Vi söker nu ett operationsteam som vill göra skillnad inom benign gynekologi inom område 1 på Östra tomten Sahlgrenska. Det finns en helt ny operationsrobot installerad på barnsjukhuset och tillsammans med befintlig operationsrobot på vuxenkliniken kommer kvinnor få ökad tillgång till robotassisterad kirurgi. Utöver robotingrepp kommer sedvanliga ingrepp inom området benign gynekologi utföras.

Tjänsten är tidsbegränsad under upp till ett år som ett pilotprojekt för att säkra kvinnors flöde inom robotkirurgi. Operationer är förlagda mestadels på dagtid. Teamet kommer bestå av anestesi- och operationssjuksköterska, undersköterska och anestesiläkare som tillsammans skapar möjligheter för kvinnorna i behov av robotkirurgi. Vill du ingå i ett spetskompetensteam som ger förutsättningar för kvinnor med gynekologiska besvär?

Det mobila teamet kommer att tjänstgöra på både Operation 1 barn samt Operation 1 och 2 Östra.

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten erbjuder stor variation och utveckling för dig med erfarenhet av kirurgi samt ställer krav på flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Individuell planering för utbildning inom robotassisterad kirurgi kommer att ges för att säkerställa spetskompetensen i teamet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett litet team med tätt samarbete med flera operationsavdelningar. Rotation mellan operationsenheter kommer skapa stor variation i ditt dagliga arbete och  ge möjlighet till utveckling. Arbetet är utmanande, spännande och vi kommer ha kul tillsammans! - Vi gör skillnad för varje kvinna!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Om du arbetat med robotassisterad kirurgi eller inom gynekologisk kirurgi tidigare är det meriterande. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och bygga upp ett nytt arbetssätt. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga, att du har stor flexibilitet, lyhörd och har ett positivt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4574
Kontakt
  • Avdelningschef, Gunilla Franzén, 0702-087896
  • Tf Vårdenhetschef, Angelica Grönberg , 0724535748
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lena Ekstrand, 031-3434529
  • Vårdförbundet, Ulrika Pettersson, 031-3434529
Publicerat 2023-06-22
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb