Södra Älvsborgs Sjukhus

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Nu har du som allmänsjuksköterska på SÄS möjlighet att på betald arbetstid studera för att få en examen som specialistsjuksköterska inom operationssjukvård. Du påbörjar dina studier vårterminen 2024. 

Utbildningsbefattning med inriktning operationssjukvård innebär studier på helfart under två terminer med bibehållen lön. Utbildningsbefattning gäller på lärosäten i Västra Götalandsregionen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är tillsvidareanställd på SÄS. Du har erfarenhet som sjuksköterska under minst 12 månader och innehar inte sedan tidigare någon specialistsjuksköterskeutbildning utan du är nuvarande allmänsjuksköterska.

I din roll som sjuksköterska kan du självständigt utföra kliniskt arbete och har förmågan att behärska oförutsedda händelser och kan prioritera. Du medverkar aktivt i verksamhets- och patientnära förbättringsarbeten. Du är delaktig inom ett eller flera ansvarsområden samt synliggör ditt eget och verksamhetens utbildning- och utvecklingsbehov. Vidare bidrar du till ett erfarenhetsutbyte i verksamheten och kan introducera nya kollegor och handleda studenter på grundnivå. Som person är du är positiv, engagerad, flexibel och känner dig trygg i din sjuksköterskeroll. Du har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande och har ett intresse för medicinsk teknik.

Anmälan och rekryteringsprocess
Så här gör du som vill söka en utbildningsbefattning:

  • Du söker specialistutbildning till universitet/högskola via antagning.se. Ansökningstiden är 15 augusti - 15 september 2023. Du ansvarar själv för att söka utbildningen inom ansökningstiden. 
  • Du söker utbildningsbefattning via denna annons i rekryteringssystemet Varbi senast den 30 september.
  • Ansök med ett CV och personligt brev. Alla sökanden blir inte kallade till intervju, urval sker utifrån kravprofil och antagningsbesked.
  • Informera din chef att du sökt utbildning och utbildningsbefattning.
  • När du får ditt antagningsbesked för utbildningen på antagning.se skickar du det omgående via mejl till rekryteringsteamet på sas.rekryteringsteam@vgregion.se. Ansökan är komplett först när antagningsbeskedet är inskickat oavsett du är antagen eller reserv.
  • Intervjuer och eventuell referenstagning sker under hösten efter inkomna antagningsbesked.
  • Besked om utbildningsbefattning förmedlas efter dialog med berörd/berörda chefer under hösten/vintern.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4486
Kontakt
  • SÄS rekryteringsteam, sas.rekryteringsteam@vgregion.se
Publicerat 2023-08-15
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb