Folktandvården, Skene

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med förbyggande munhälsa bland elever på grundskolor/uppsökande tandvård på äldreboenden.

Är du ny i din roll så erbjuder vi goda möjligheter till handledning enligt folktandvårdens handledningsprogram.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Folktandvården Skene har 8 behandlingsrum. Här arbetar 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 7 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 16 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.20-18.00 måndag-tisdag, onsdag-fredag  07.20-16.00.

Folktandvården Skene är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Vi har tillgång till lustgas samt utför resurstandvård inom kirurgi och specialisthuset är placerat i Borås.

Det finns goda kommunikationer mellan kliniken och både Borås och Göteborg. 

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. 

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3918
Kontakt
  • Klinikchef: Johan Nord, 0730-562241
Facklig företrädare
  • SRAT: Michelle Helander, 0709655182
  • Vision: Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Return to job vacancies