Närhälsan Öckerö vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

På Närhälsan Öckerö vårdcentral arbetar vi med allt från förebyggande hälsoarbete till akut omhändertagande. Vårdcentralen är belägen i mycket moderna luftkonditionerade lokaler i centrum av Öckerö kommun, det är lätt att pendla med egen bil tar ca 35 min från centrala Göterborg. Gratis parkering finns. Täta bussturer som tar ca 45 min från central Göteborg. Idag är vi ca 23 personer i olika yrkesgrupper som arbetar på vårdcentralen och har ca 5700 listade personer i alla åldrar. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten med ständiga förbättringar, där alla är delaktiga. Vi har därför täta APT:n och proffesionsmöten där vi gemensamt arbetar med och följer upp pågående projekt.

Vårdcentralen erbjuder läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för diabetes, astma/KOL, Rökavvänjning, hypertoni, äldre- och demensvård. Vi har även rehabkoordinator och vårdplaneringssköterska samt ett psykosocialt team bestående av psykolog, kurator och vårdsamordnare. Vi har en relativt låg andel sjukskrivningsärenden och arbetar aktivt och gemensamt med dessa genom veckovisa multiprofessionella samverkans- & rehabmöten. I samma lokaler finns bl.a. barnmedicin, rehab- och ungdomsmottagning. Detta medför enkla kommunikationsvägar och möjligheter till enkla samarbeten.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med huvudsaklig tjänstgöring på vår geriattriska boende/ äldremottagning.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom geriatrik. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift ( lägsta nivå svenska C1), då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner, är inkännande och mån om att ha en god kommunikation med patienter och kollegor. Arbetet kräver att du har förmågan att planera, organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter din specialistkunskap högt och ser gärna att du kontinuerligt underhåller dina kunskaper och vill vara en kunskapsresurs för dina kollegor.

Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser en sysselsättningsgrad på 100%, men går att diskuteras.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3902
Kontakt
  • Sari Siirilä, Vårdcentralchef, 073-6244051
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet , jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb