Folktandvården, Fristad

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med både barn- och vuxenpatienter och uppsökande tandvård på äldreboende. Hos oss får du även möjlighet att arbetar uppväxlat. 

Om oss
Vill du bli en i teamet? Vi är ett gott gäng på 13 personer och arbetar på en toppmodern klinik med 6 behandlingsrum, i nya fräscha lokaler där vi flyttade in 2018. Kliniken bemannas med 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 9 tandsköterskor. Hos oss bidrar alla till att skapa en bra arbetsmiljö och är delaktiga i klinikens utveckling.

Du tar dig lätt till Fristad då det finns goda pendlingsmöjligheter från Borås och endast 2 minuters promenad från tåg och buss. Väljer du att köra bil så är det fri parkering. Klinikens öppettider är måndag 07.00-18.00, tisdag 07.00-16.30, onsdag 07.00-15.00, torsdag 07-16:00 och fredag 07.00-12.30

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. 

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fristad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2923
Kontakt
  • Klinikchef: Amela Klica, 0700-824965
Facklig företrädare
  • SRAT: Michelle Helander, 0709655182
  • VIsion: Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb