Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5, Ögon öppenvårdsmottagningar

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker nu en vikarie för en föräldraledighet.

Ögonkliniken vid Skaraborgs Sjukhus har verksamhet i Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad. Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö med ett mycket gott kamratskap och goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Kliniken arbetar med förebyggande vård, men ansvarar också för omvårdnaden av patienter med akuta och kroniska ögonsjukdomar. Våra patienter finns i alla åldersgrupper, från de prematura barnen till vår allt mer åldrande befolkning.  På våra mottagningar utförs även mindre polikliniska operationer och behandlingar där avancerad medicinsk-teknisk utrustning ofta används. I och kring enheten arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete, ögonsjuksköterskor, ortoptister, ögonläkare, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Arbetstid är förlagd till dagtid, vardagar. Vikariatet sträcker sig tom 2023-12-31.

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i team med ögonsjuksköterskor, ögonläkare, medicinska sekreterare och andra undersköterskor.

I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter som att kalla patienter och hantera bokningsrelaterade uppgifter, samt telefonförfrågningar t.ex. receptförnyelse. Skötsel av mottagningen t.ex att rengöra och hantera ögoninstrument, tillsyn och iordningställande av behandlingsrum, påfyllning av förråd osv. Undersköterskan har en stor roll på vår injektionsmottagning där man arbetar enligt ren eller steril rutin. Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet.
Arbetstempot på mottagningen är högt och vi söker därför dig som trivs med att arbeta i en hög takt, är flexibel och har lätt för att arbeta självständigt och i team. Du är van vid att organisera och prioritera ditt arbete utifrån arbetsmängd. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är empatisk och trivs med att arbeta i en verksamhet i ständig utveckling.
Du har intresse av att möta nya människor och en lyhördhet inför situationen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2440
Kontakt
  • Katarina Beckman, enhetschef, 0722049540
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb