Folktandvården, Specialisttandvården Mölndal

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Vi söker dig som gillar att ta utmaningar och vill ha variation i arbetet samt nå goda behandlingsresultat. Du är genuint intresserad av parodontologi, beteendeförändringar och lagarbete. Läs då vidare, du läser rätt annons !

Om oss
Vi är för närvarande två parodontologer, två tandsköterskor samt en tandhygienist och är i behov av ytterligare tandhygienist. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande samt strävar efter att engagera oss alla i klinikens utvecklingsarbete.

Kliniken är en blandklinik med Bettfysiologi, Endodonti, Oral Protetik och Parodontologi och en av fem specialistkliniker vid Folktandvården SU/Mölndal och där assisterande personal till del har specialitetsövergripande arbetsuppgifter. Kliniken är remissinstans samt bedriver omfattande konsultationsverksamhet, både ute på Allmäntandvårdens kliniker och digitalt. Kliniska auskultationer av allmäntandvårdens tandvårdspersonal från VG-regionen är en naturlig del av den kliniska vardagen.

Som tandhygienist hos oss har du till stor del egna patienter och assisterar våra  parodontologer, vid såväl undersökningar, utvärderingar som vid kirurgi. Du kommer att vara en mycket viktig del av teamet och vi har fortlöpande terapidiskussioner tillsammans.

Vidare deltar kliniken i regionens ST utbildningsprogram. 

Tjänsten är tillsvidare, deltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och ett uttalat intresse för parodontologi.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2400
Kontakt
  • Björn Fürst, 070-0824126
Facklig företrädare
  • Lise-Lott Björk, SRAT, 031-7413730
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb