Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akut- och olycksfallsmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Akutmottagningen Sahlgrenska är en intensiv och spännande arbetsplats med 58 000 patientbesök per år. Akutmottagningen ligger under verksamhetsområde Akutmedicin och Geriatrik. Vi tar emot ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomstillstånd och symtom och vi har också ett regionalt traumavårdsuppdrag.

På Akutmottagningen arbetar ungefär 130 medarbetare. Akutmottagningen har en central roll på
Sahlgrenska Universitetssjukhuset med viktiga samarbeten och kontaktytor med stort antal verksamheter där du som sjuksköterska har en viktig roll.

Vi arbetar ständigt och långsiktigt med att förbättra arbetssätt och processer för att ge våra patienter god och säker vård och samtidigt skapa och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi kan erbjuda dig kompetensutveckling och har en tydlig kompetensstege för det.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta tätt ihop med andra yrkeskategorier, vilket ställer höga krav på samarbete.

Arbetstempot är högt och du behöver kunna ta snabba beslut/initiativ, vara självgående och kunna prioritera. Det är viktigt att du är lyhörd och professionell mot patienter och anhöriga, men även mot kolleger då det tidvis kan vara högt tryck med många vårdsökande samtidigt.

På vår enhet ställs vi ofta inför intensiva händelser som ställer stora krav på dig som sjuksköterska. Vi behöver dig som är stabil och har god självkännedom om hur du reagerar i och hanterar pressade situationer. Hos oss har vi en bra sammanhållning och ställer upp för varandra, vilket gör det viktigt för oss att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2329
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marielle Kellgren , 0722-053469
  • Vårdenhetschef, Frey Rikter Svendsen , 031-3429680
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ellen Ekholm, 031-3427081
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb