Regionhälsan Barnmorskemottagningar Lerum, Alingsås, Vårgårda & Herrljunga

Vi söker nu en enhetschef till Barnmorskemottagningarna Lerum, Gråbo, Alingsås, Vårgårda och Herrljunga, då vår nuvarande enhetschef går i pension.

Om arbetet

Som enhetschef på en barnmorskemottagning är du ansvarig för verksamhet, ekonomi och personal, vilket även inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten.

Som enhetschef ingår du i områdeschefens ledningsgrupp samt i en regional verksamhetsledning som verkar för en sammanhållen och jämlik vård där vi samarbetar mellan gränserna i regionen. Ledningsgruppen befinner sig i en nystart och du förväntas verka för både ledningsgruppens och verksamhetens utvecklings- och planeringsarbete tillsammans med övriga enhetschefer i området.

Tillsammans med medarbetare, kollegor och chefer får du möjlighet att med tillit, engagemang och kvalitet bygga en arbetsplats som gör att innevånarna får vad de behöver.

Om dig

Du har en adekvat högskoleutbildning för tjänsten. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du är intresserad och du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och du tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål.

Vi söker dig som vill ha ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling. Du ska vara mål- och resultatorienterad, ha en förmåga att lyssna och skapa engagemang och delaktighet i arbetet, samt förmågan att entusiasmera medarbetarna till att bidra till verksamhetens utveckling.

Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga och personlig lämplighet.

Om oss

Barnmorskemottagningarnas uppdrag är att bedriva graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska hälsokontroller samt STI-förebyggande arbete.

Barnmorskemottagningarna ingår i ett område med barnmorskemottagningar i Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO lednings och kvalitetssystem 9001:2015.

Villkor

Intervjuer är planerade till 12 och 16 maj. 

Arbetspsykologiska tester kan komma bli aktuellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2233
Kontakt
  • Åsa Prebensen, Områdeschef, 070-0824694
Facklig företrädare
  • Lucille Mboge Fredriksson, SRAT, 0700-823101
  • Håkan Åkerström, Vision, 0707-282537
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-21

Tillbaka till lediga jobb