Sjukhusen i väster, BUP Neuropsykiatrisk mottagning, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
BUP Neuropsykiatrisk mottagning tillhör Verksamhet Psykiatri, Kungälvs sjukhus och är placerad på Rollsbovägen 58 i Kungälv. Det finns goda förbindelser till Göteborg.

Barnpsykiatrin i Kungälv och Ale delades för 2,5 år sedan in i en enhet som är inriktad mot patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och en enhet som är inriktad mot patienter med en affektiv problematik. Tjänsten som vi nu söker en psykolog till kommer att vara placerad på den neuropsykiatriska enheten.

På BUP arbetar vi i team och vänder oss till barn och ungdomar upp till 18 år. Teamet består av överläkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, logoped, sekreterare och enhetschef. Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. 

Arbetsuppgifter
Kvalificerat utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker förutom i team, också självständigt. Vi har ofta kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Möjlighet till distansarbete finns.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som är legitimerad psykolog och som vill vara med att fortsätta utveckla vår mottagning med ett gemensamt engagemang och nytänkande. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat inom barn och ungdomspsykiatri men inte ett krav. Du har ett öppet sinne och god förmåga att kritiskt granska ditt arbete samt ett uttalat patientfokus som gestaltas i samarbete med patienten runt diagnostik och behandlingsmetoder. Framförallt är du en person som värdesätter det viktiga arbetet med barn och ungas psykiska ohälsa och vill arbeta för en framstående och tillgänglig barn- och ungdomspsykiatri.

Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss, lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som vi erbjuder anställning inom Verksamhet Psykiatri.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2221
Kontakt
  • Håkan Liljeland, enhetschef, 0303-241032
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Sveriges Psykologförbund, 0303-98440
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb