Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

På Operation 3 Mölndal bedrivs specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi erbjuder en bred verksamhet med möjlighet till specialisering. Vi utför operationer inom ortopedi (artro och trauma), fotkirurgi, Öron Näsa Hals, allmänkirurgi, käkkirurgi plus att vi har ett samarbete med folktandvården. Vi opererar både vuxna och barn från 10 kg.

Om tjänsten

Vi söker dig, Operationssjuksköterska, som vill vara med och skapa en helt ny operationsteam tillsammans med AnOpIVA och ortopedin. Vill du kunna få möjligheten att testa nya arbetssätt? Då har du hittat rätt.

Artroteamet på Mölndals sjukhus en av Sveriges ledande verksamhet inom idrottsortopedi med stor klinisk och lång forskning erfarenhet. Verksamheten Artro är bred och omväxlande, allt från dagkirurgi till regional högspecialiserad sjukvård, inom behandling av idrottsrelaterade skador, axel, knä, fot artroskopi och broskkirurgi. Verksamheten bedrivs måndag till fredag under dagtid.

Vi skall nu starta ett pilotprojekt där ett utvalt team, Artroteamet, kommer erbjuda dig möjligheten att vara med och utveckla arbetssätt i en hållbar arbetsmiljö och få delta i utvecklings- och forskningsprojekt. Du är med och skapar förutsättningarna för ditt team som kommer bestå av läkare, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor!

Vill du testa något nytt?

Du kommer att ha din anställning på AnOpIVA Mölndal. Vi kommer att ha två operationssalar på Mölndals sjukhus, Operation 3. Möjligheten att vara med och skapa nytt Operationsteam, börjar här och nu. Tillsammans kommer vi att skapa ett riktigt bra och hållbart operationsteam.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med allt från dagkirurgi till avancerad rekonstruktiv kirurgi. Arbetet är självständigt och med mycket ansvar. Vi vill skapa något nytt, därför är det viktigt med dina idéer, din vilja att dela med dig och din öppenhet för förändringar, vi vill ta tillvara goda initiativ om hur vi kan skapa en operationsenhet i världsklass.

Som operationssjuksköterska kommer du få en blandning av korta artroskopiska ingrepp till ibland relativt långa öppna och artroskopiska ingrepp. Vi jobbar både med öppen kirurgi och artroskopi.

Det kommer att finnas stora möjligheter till utveckling, kurser och eventuell forskning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom Specialiteten Arto.

Du är bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Vi ser också att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett öppet, tillåtande och trivsamt arbetsklimat. Du får gärna vara kreativ, strukturerad, har förmåga att tänka nytt och kan förmedla förslag och nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Anställningsförhållanden

Anställningen sker i projektform under 6 månader. Efter projekttidens slut övergår anställningen till en tillsvidareanställning inom VGR med placering Operation 3 SU/Mölndal.

Kom till oss och vara en del av TEAM! Begränsat antal platser!

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg/Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2214
Kontakt
  • Johanna Hallqvist, VEC Operation 3, 0721681138
Facklig företrädare
  • Nina Nilsson, Vårdförbundet , 031-3431143
  • Susanne Wintell, Kommunal , 031-3431135
Publicerat 2023-03-31
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb